КОИ СМЕ НИЕ?

Ние, DNS PARTS, сме утвърдена фирма с 13-годишен опит в предлагането на авточасти, специализирани за немски автомобили. Нашата мисия е да предоставяме висококачествени и оригинални авточасти, които отговарят на нуждите на нашите клиенти, притежаващи немски автомобили. С голямата си експертиза и предоставяне на оптимални решения, ние се стремим да помогнем на клиентите ни да поддържат своите автомобили в отлично състояние и да се ползват от безопасно и надеждно превозно средство.

Денис Али

Собственик на DNS PARTS

Ние от  DNS PARTS се стремим да предоставим на нашите клиенти  висококачествени авточасти и надеждни решения, които да отговарят на техните нужди и да гарантират безопасността и ефективността на техните автомобили. Нашите клиенти са наш основен приоритет!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ DNS PARTS ?

КОНКУРЕТНИ ЦЕНИ

Ние предлагаме конкурентни цени, които Ви осигуряват отлично съотношение между качество и стойност при закупуването на части за немски автомобили.

ОПИТ В СФЕРАТА

Нашата 13-годишна история в сферата на немските автомобили гарантира нашата експертиза и надеждност при предлагането на части и аксесоари.

ШИРОК АСОРТИМЕНТ

Ние разполагаме с обширен асортимент от части и аксесоари, покриващи различни марки и модели на немски автомобили.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП

Нашия отбор от професионалисти е основен фактор за успеха ни, като те са ангажирани да предоставят изключително обслужване и компетентност.

Каква е нашата мисия?

Нашата мисия в DNS PARTS е да станем вашето надеждно и удобно решение при закупуването на части за немски автомобили. Ние сме посветени на това да осигурим нашите клиенти с висококачествени и автентични части, които да отговарят на техните нужди и изисквания. Чрез нашия онлайн магазин, всеки, който има нужда от части за немски автомобили, може да ги закупи лесно и удобно от вкъщи или от офиса си. Нашата цел е да предоставим широка гама от продукти, бърза доставка и професионално обслужване, за да направим процеса на закупуване на части по-лесен и по-приятен за нашите клиенти. В DNS PARTS вярваме във важността на доверието и дългосрочните взаимоотношения с клиентите ни и ще продължим да работим усилено, за да ги задоволим и превърнем техния опит в изключителен.

Изкупуване

DNS PARTS предлага бързо и удобно изкупуване на вашата кола. Независимо от марката, модела или състоянието й, ние сме готови да ви предложим справедлива оценка и най-доброто възвръщане на инвестицията ви. Нашите професионални експерти ще ви осигурят бърза и безпроблемна процедура, за да можете да продадете колата си лесно и бързо. 

Свържи се с нас на телефон:

Нашата история

Със своите 13 години опит в сферата, DNS PARTS има богата история в областта на немските автомобили. От самото начало ние сме се посветили изцяло на предоставянето на висококачествени части и аксесоари само за немски автомобили. Това е нашето основно призвание и страст, които ни дават предимство и ни превръщат в експерти в областта.

През годините ние успяхме да създадем силна репутация, като предлагаме надеждни и автентични продукти, които отговарят на високите стандарти на немските автомобилни производители. Със съществуващата си експертиза и професионални партньорства, ние сме в състояние да осигурим нашите клиенти с най-добрите решения за техните автомобили, независимо от модела или годината на производство.

Нашата история е изпълнена с успехи и доволни клиенти, които са се доверили на нас за своите автомобилни нужди. Ние не само предлагаме широка гама от части и аксесоари, но и се стремим да осигурим изключително качество на обслужване и персонализирана подкрепа за всеки един клиент. Нашата история продължава да се развива, като ние непрекъснато инвестираме в нашата екипировка, обучение и технологии, за да останем в крак с модерните изисквания на автомобилната индустрия и да отговорим на растящите нужди на нашите клиенти.